Bedenkers van Mijn tas & ik zijn Judith van Beek (pedagogisch medewerkster) en Janine Lehman (grafisch ontwerpster). Wij willen kinderen handvatten bieden in indrukwekkende, moeilijke of verdrietige situaties. Hiervoor ontwikkelen we persoonlijke tassen met doeboeken waarmee kinderen spelenderwijs met hun ervaringen aan de slag kunnen. Bij de ontwikkeling van onze tassen betrekken we diverse deskundigen. Zij denken met ons mee en voorzien ons van inhoudelijk advies. De productie van onze tassen ligt in handen van Vixia. De aardige en kundige mensen in deze sociale werkplaats helpen ons geweldig en geven ons waardevolle tips. Het drukwerk is ondergebracht bij de Diamant Groep, een leerwerkbedrijf voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Tilburg. Zij verzorgen het mooie printwerk van al onze boeken. Vier thematassen zijn intussen uitgewerkt en verkrijgbaar. En aan nieuwe thematassen wordt gewerkt!

Mijn tas & ik in de media

Klik op een afbeelding om het complete artikel over Mijn tas & ik in betreffende media te openen